Toamna se numără clienții – pe asta mizează debutul lui RR Phantom Series II în cadrul exclusivistului eveniment Salon Privé

Tare greu de suportat trebuie să fie calitatea de „aficionado' în stratul elitist al domeniului auto: deplasare de o săptămână la Monterey Car Week în California pe final de vară, apoi fuga-fuga peste un continent și un ocean, la Blehneim Palace în Marea Britanie, ca să prinzi debutul public (vorba vine „public') al limuzinelor Rolls-Royce Phantom Series II pe 31 august. Noroc că nu suntem într-o asemena situație…

Acum, ce pregătește Rolls-Royce pentru acel „public' destul de restrâns care va avea acces la ediția 2022 Salon Privé, Concours dÉlégance: „Rolls-Royce Motor Cars are plăcerea de a reveni încă o dată la Palatul Blenheim pentru Salon Privé – un eveniment important în calendarul luxului, locul perfect pentru ca Phantom Series II, piesa principală a mărcii, să debuteze public în Marea Britanie. Cu acest prilej vom prezenta, de asemenea, un exemplar Ghost Black Badge extrem de personalizat. Aștept cu nerăbdare să ne întâlnim, stimați clienți, prieteni ai mărcii și mass-media la evenimentul din acest an.' – conform celor declarate de Boris Weletzky, Regional Director UK, Europe, Russia and Central Asia, Rolls-Royce Motor Cars.

Amintim că Rolls-Royce Motor Cars a anunțat relativ recent o modernizare pentru Phantom Series II. Cea de-a opta generație Phantom a fost prezentată în 2017. Pentru crearea formei noi din 2022, designerii și inginerii Rolls-Royce s-au ghidat după cererile clienților, care au solicitat Rolls-Royce să nu facă modificări majore la limuzina cu statut emblematic. Ca urmare, au fost integrate doar retușuri sensibile de design, decorațiuni noi și reinterpretări stilistice. Într-adevăr, aici nu este vorba despre ceea ce ar trebui schimbat, ci mai degrabă despre ceea ce ar trebui păstrat și protejat.

Prezența dominantă a lui Phantom este acum mai clar subliniată de noile linii orizontale de pe laturile superioare ale blocurilor optice și de pe marginea de sus a grilei frontale. O altă modificare subtilă a formei grilei „pantheon' evidențiază mai bine sigla „RR' și ornamentul „Spirit of Ecstasy'. Grila în sine este acum iluminată – caracteristică introdusă initial la seria Ghost. Farurile sunt decorate cu lumini stelare sofisticate, prelucrate cu laser, creând o conexiune vizuală cu tavanul Starlight Headliner din interior și adăugând și mai multă surpriză și încântare prezenței pe timp de noapte a limuzinei Phantom.

Profilul lateral al lui Phantom Series II păstrează proporțiile tradiționale Rolls-Royce: consolă scurtă în față și lungă în spate, ampatament lung și montant posterior foarte lat – acesta din urmă oferind o mai mare intimitate pasagerilor.

Ca răspuns la cererile clienților care au solicitat anterior un contur întunecat al grilei și ornamente întunecate pe contururile zonei vitrate, acestea pot fi acum puse în comandate. Noile opțiuni estetice, printre care se numără și cele deja menționate, permit acum stiliștilor de la Rolls-Royce să-l transforme Phantom în cea mai luminoasă apariție aducătoare de optimism sau în cea mai întunecată prezență solemnă.

Adaugă un comentariu

Articole similare