Toyota Tundrasine Concept – Pick-upul limuzină a debutat la SEMA

SEMA Show din Las Vegas este unul dintre cele mai impresionante evenimente de acest gen din lume. Aici, producătorii și casele de tuning se înghesuie să afișeze cele mai ciudate modele și concepte.

Același lucru putem spune și despre acest concept pregătit de Toyota. Botezat Tundrasine prototipul dezvăluie fața nevăzută a unui pick-up. Sau a unei limuzine. Încă nu ne-am hotărât ce putem spune despre această struțocămilă.

Toyota Tundrasine Concept are la bază versiunea Tundra 1794 Edition CrewMax și integrează un ampatament mai lung cu 2.286 de milimetri. Prototipul a fost vopsit în negru și dispune de 8 uși diferite.

Dacă exteriorul vă îndeamnă să fugiți, interiorul spune o altă poveste. În habitaclul lui Toyota Tundrasine vei găsi scaune inspirate de cele instalate pe avioanele private, piele de cea mai înaltă calitate, accesorii din lemn și un sistem de infotainment de ultimă generație.

2015 toyota tundrasine concept sema show (9)

Sub capota conceptului nipon se află un motor V8 de 5,7 litri care produce 381 CP și 543 Nm. Acesta este cuplat la o cutie automată cu șase rapoarte și la un sistem de tracțiune integrală. Cât despre masa proprie, vă informăm că Toyota Tundrasine cântărește 3.618 kilograme.

Adaugă un comentariu