O mașină a fost ștearsă de asfalt în urma unei tractări nefericite (FOTO)

Un Ford Mondeo Hybrid a rămas fără jantele din față după ce a fost tractat pentru câțiva kilometri pe asfalt în timp ce se afla în Parking.

Citește și:

Încercare nereușită de a evada din ghearele’ mașinii de tractare

Două Land Rover Defender tractează un TIR blocat de trei zile în deșert (VIDEO)

Cum îți pregătești mașina pentru iarnă: 5 pași pentru a fi gata de drum în orice condiții

Imaginile de mai sus, care par a fi capturi de ecran dintr-un joc video cu erori de grafică, sunt cât se poate de adevărate. Și de nefericite. Ceea ce i-a „ros’ acestui Ford Mondeo Hybrid jantele, discurile și brațele de suspensie a fost o operațiune de tractare.

Imaginile, postate pe rețeaua de socializare Reddit, sunt însoțite de următoarea explicație: mașina a fost tractată de o autorulotă. Nu se știe distanța, însă pagubele sunt cât se poate de evidente: a rămas fără anvelope, iar jantele sunt complete doar pe trei sferturi. Mai mult, frecarea cu asfaltul pare să fi afectat discurile de frână și chiar brațele suspensiei.

Explicația este una simplă: mașina era cuplată în treaptă de viteză. Ford Mondeo Hybrid are o automată de tip CVT, însă mașina poate fi tractată dacă nu uiți să o pui în modul N (Neutral) înainte de a porni la drum. Ce ne este greu să înțelegem însă este cum de nu a văzut nimeni că ceva este în neregulă cu această operațiune.

Adaugă un comentariu