Două Land Rover Defender tractează un TIR blocat de trei zile în deșert (VIDEO)

Noul Land Rover Defender își etalează calitățile, în mod involuntar, înainte de lansarea oficială. Tractează un TIR blocat de trei zile în deșert!

Citește și:

Un BMW şi un Range Rover s-au izbit pe DN1. Una dintre maşini a fost ruptă în două

Acest Land Rover Defender este de 300 de ori mai ieftin decât originalul

Noul Land Rover Defender – debut spectaculos la Frankfurt

Cum poți să faci off road cu o Dacia 1310? | VIDEO

Dacia Duster, așa cum n-ai mai văzut-o: pregătită pentru off-road extrem

O echipă foto/video trimisă într-o expediție pre-lansare în Namibia demonstrează, în mod involuntar, atributele noului Land Rover 110 atunci când întâlnește un TIR blocat de trei zile în deșert.

Echipajul, format din două exemplare ale noului Land Rover Defender, descoperă un TIR care s-a împotmolit într-o albie drenată a unui râu. Fotografii și videografii află că șoferul camionului de 20 de tone era blocat de trei zile într-o zonă izolată, fără semnal.

Următorul pas natural pentru cele două modele Defender (un D240 și un P400) a fost să încerce o acțiune de ajutorare a camionagiului, în ciuda faptului că masa maximă de tractare a noului Defender este de 3,5 tone, cu mult sub solicitare în cazul de față. Cu toate acestea, misiunea, așa cum ne arată clipul de mai jos, a fost un succes, în ciuda faptului că nici suprafața de contact nu era una care să faciliteze aderența.

Noul Defender a fost prezentat oficial în toamna anului trecut, la Salonul Auto de la Frankfurt, și a fost descris ca „cel mai capabil și mai durabil Land Rover care a existat vreodată’. Va fi disponibil în două versiuni de caroserie: 90 (4,3 metri lungime) și 110 (4,7 metri lungime).

Adaugă un comentariu