Dacia Duster, așa cum n-ai mai văzut-o: pregătită pentru off-road extrem

Îndrăgitul Duster a trecut printr-un proces pompos de tuning, rezultatul fiind un off-roader veritabil. 

Citește și:

Anunțuri auto – Se vinde un Tico cu „extreme tuning’

Toyota Prius primește cel mai urât pachet de tuning

Dacia Duster vs Audi A4 Allroad pe zăpadă. Unul dintre ei are anvelope all-season. Ghiciți cine câștigă (VIDEO)

Dacia Duster GPL ajunge și în România, cu prețuri promoționale Rabla 2020

Off-road fără compromisuri: BMW Seria 7 de urcat în vârf de munte! (VIDEO)

Dacia Duster a demonstrat, încă de la prima apariție și până acum, că posedă tot ce-i trebuie pentru a se aventura în afara asfaltului. Sigur, pachetul oferit este unul generos în raport cu prețul cerut. Însă asta nu înseamnă că nu se poate mai bine. Mult mai bine. Exagerat de bine.

randare dacia duster tuning extrem

La asta s-au gândit probabil și cei de la Supernova Tuning (nu, nu are legătură cu Dacia Supernova), care au încropit un pachet virtual de modificări pentru iubitul Duster.

„Iată aici o interpretare off-road aprofundată a ultimei generații Dacia Duster. Șasiu off-road, spoilere față și spate modificate, praguri cu treaptă, suport pentru roata de rezervă și protecții pentru blocurile optice spate sunt incluse în lista de modificări. Vopseaua gri închis are accente albastre,’ este descrierea asociată acestor randări.

randare dacia duster tuning extrem

Nu o fi cea mai bună lucrătură Photoshop, nici cea mai precisă descriere a proiectului, însă asta nu înseamnă că nu merită încurajat efortul. Oare ce motor s-ar potrivi mai bine unui Duster care poate concura cu acel Seria 7 mutant din Rusia?

Adaugă un comentariu