Tradiţia continuă: MINI Taxi gratuit pentru Noaptea Muzeelor

Pentru al patrulea an consecutiv, participanții la Noaptea Muzeelor din Bucureşti vor avea la dispoziţie un mijloc de transport special: MINI Taxi va fi disponibil gratuit pentru toți cei care vor să călătorească în noaptea din 17 mai între muzeele din București. Începând cu ora 20:00 o flotă de modele MINI va staționa în apropierea principalelor muzee din centrul orașului.

În plus, MINI completează aplicaţia oficială pentru Noaptea Muzeelor. Prin aceasta, utilizatorii pot primi informaţii complete cu privire la instituţiile implicate în proiect, dar pot şi solicita un MINI Taxi pentru a fi transportaţi de acasă în oraş sau pot cere mai multe informaţii despre marca MINI.

În acest an, bucureştenii pot descoperi 33 de locaţii înscrie în programul Noaptea Muzeelor, cu participarea a 18 muzee şi 11 alte instituţii.

Agil şi manevrabil, MINI este maşina perfectă pentru navigarea rapidă în jungla urbană. Construit pentru plăcerea de a conduce, echipat cu motoare de o eficienţă remarcabilă, modelele mărcii sunt perfecte pentru explorarea orașului. Punctul central al flotei de maşini pentru Noaptea Muzeelor va fi noul MINI Hatch care a debutat pe piaţa din România în luna martie a acestui an. Noul model vine cu un tren de rulare complet modificat pentru mai mult confort şi mai multă agilitate, cu o gamă complet nouă de motorizări şi cu noi soluţii unice de entertaiment, inclusiv o nouă interpretare a elmentului central de bord, „Center Speedo’, marcată de un inel de leduri interactiv.

Adaugă un comentariu