Trafic îngreunat în pasurile Prislop și Dealul Ștefăniței din cauza ninsorii

Traficul rutier este îngreunat în pasurile montane Prislop și Dealul Ştefăniţei din Munţii Rodnei, pe DN 18, respectiv pe DN 17 C, care fac legătura între judeţul Maramureş şi judeţele Suceava şi Bistriţa Năsăud.

A plătit 15.000 EURO pentru o maşină. Ce a pățit 6 luni mai târziu

Incredibil! Cum se fură la pompele din România când angajatul benzinăriei îi spune șoferului: Pot să vă ajut?’

Traficul rutier este îngreunat în pasurile Prislop și Dealul Ştefăniţei dinc auza ninsorii, conform purtătorului de cuvânt al Instituţiei Prefectului, Dan Bucă.

Masina ta se încălzește greu? Uite un pont ca să nu mai tremuri 20 de minute în automobil!

Cum să-ți dezaburești rapid și ușor geamurile!

„În Pasul Prislop şi pe Dealul Ştefăniţei ninge. Vizibilitatea este redusă de ceaţă, sub 100 de metri, pe DN 18, în Pasul Prislop, între km 156 şi km 180, îngreunează traficul rutier. Reţeaua de drumuri naţionale din judeţ este practicabilă, partea carosabilă fiind curată, dar umedă. Pe DN 18, în Pasul Prislop, între km 156 şi km 180 este depus pe partea carosabilă un strat de zăpadă frământată, cu grosimea până la 1 cm. Se circulă pe toate tronsoanele de drumuri în condiţii de iarnă. În ultimele ore s-a intervenit cu 14 utilaje pentru îndepărtarea zăpezii depuse în zona de munte şi s-au împrăştiat 66 tone de material antiderapant’, a precizat Dan Bucă.

Sursa: libertatea.ro

Adaugă un comentariu