În atenția bucureștenilor – Această linie de tramvai va fi suspendată o lună întreagă

Circulația tramvaiului 41 va fi suspendată o lună întreagă în această vară, potrivit surselor publicației Economica.net. Decizia radicală a autorităților locale s-ar datora lucrărilor la Pasajul Ciurel și la metroul din Drumul Taberei.

Tramvaiul 41 (Ghencea – Piața Presei) nu va circula o lună întreagă în această vară, pentru a evita posibile accidente în timpul desfășurării lucrărilor pe șantiere de infrastructură.

Unul dintre proiectele aflate în desfășurare este pasajul suprateran Ciurel, care va uni Splaiul Independenței cu Străpungerea Splaiul Independenței—Ciurel—Autostrada A1.

Cel de-al doilea „obstacol’ de pe traseul liniei de tramvai 41 este viitoarea stație de metrou Parc Drumul Taberei, unde momentan se realizează mai multe guri de acces subteran.

Pentru ca tramvaiul 41 să nu încurce în vreun fel desfășurarea acestor lucrări și pentru a evita accidentarea călătorilor, autoritățile au decis să suspende circulația mijlocului de transport timp de aproximativ o lună.

Linia de tramvai 41 – până când va fi suspendată circulația?

 

Citește și:

Parcare gratuită în București, pe timpul nopții – Primăria Capitalei a publicat proiectul

Ziua Poliției – Mesajul unui lider de sindicat: „Ne deplasăm la intervenții în coșciuge cu girofar

Amenzi mai mici pentru șoferi! Proiectul a fost adoptat tacit

Mașinile Volvo vor parca singure, dacă șoferul a consumat alcool

Istoric vehicul – aplicația RAR prin care poți verifica istoricul unei mașini

 

„Acum se fac pregătiri pentru închiderea provizorie a circulaţiei tramvaielor, pentru plasarea tablierului peste Şoseaua Virtuţii’, explică surse anonime ale publicației Economica.net. „RATB va trebui să mai facă o deviere de circulaţie la Parc Drumul Taberei, pentru metrou. Încearcă să le coordoneze pe amândouă, să se facă în acelaşi timp închiderea de acolo şi cu devierea circulaţiei şi oprirea de aici, pentru creşterea siguranţei, pentru a evita orice accident’.

Conform acelorași surse, circulația tramvaiului 41 va fi întreruptă timp de o lună în perioada verii, lucrările urmând să fie finalizate până la finalul lui august. Decizia de a suspenda linia STB urmează a fi aprobată în Comisia Tehnică de Circulație, din cadrul Primăriei Capitalei. Aceasta va hotărî și perioada precisă în care se aplică „pauza’.

Adaugă un comentariu