Transalpina se închide începând cu 1 noiembrie

Drumul Național 67C cunoscut sub denumirea de Transalpina va fi închis circulației publice începând cu 1 noiebrie, a declarat Ion Tudor, directorul Secției Drumuri Naționale (SDN) Târgu-Jiu.

Conform aceleiași surse, termenul de redeschidere a drumului este de 31 martie 2016, însă acesta poate fi prelungit în cazul în care vremea nefavorabilă și acumulările mari de zăpadă vor persista.

Citește și: Transalpina văzută din dronă

“Duminică vom merge împreună cu Poliția Rutieră să verificăm modul în care am efectuat semnalizarea și să întocmim procesul verbal cu închiderea sectorului de drum. (…) Chiar astăzi (n.r. 29.10.2015) am avut o discuție cu inspector șef al IPJ Gorj și am discutat ultimele concluzii și ultimele măsuri stabilite cu programul de iarnă și cu închiderea DN 67 C. (…) Sigur vom avea o iarnă cu zăpadă, geroasă, deja azi nopate pe munte temperaturile au scăzut mult sub zero pe Păpușa și în zona Transalpina, din aceste motive noi am luat această hotărâre de comun acord cu poliția, pe data de 1 noiembrie se închide Transalpina de la Rânca la Obârșia Lotrului. Data până la care se închide va fi de 31 martie 2016, dar sigur se va prelungi pentru că iarna ține mult mai mult pe Transalpina”, a afirmat Ion Tudor.

Via | Agerpres

Adaugă un comentariu