Transformarea mărcii Opel va fi marcată de trei aspecte-cheie în 2024, declară Florian Huettl, director general.

Între un trecut cu tradiție solidă și un viitor care presupune schimbări radicale, Opel trece în prezent printr-o fază de transformare amplă. Caracterul german al mărcii și cerințele legate de electromobilitate se vor regăsi sub forme dintre cele mai competitive la automobilele care vor fi lansate în viitorul apropiat.

Florian Huettl, director general, a anunțat în cadrul Automobilwoche Congress trei aspecte de referință care și vor lăsa amprenta pe evoluția constructorului auto din Rüsselsheim în anul 2024. Anul viitor, Opel va sărbători 125 de ani ca producător de autovehicule și va demonstra că viitorul va fi pe măsura respectabilelor realizări de până acum. Tot în 2024, Opel va oferi cel puțin un model electric de tip BEV fiecare dintre liniile de automobile. Inclusiv noile modele Crossland și Grandland vor fi disponibile cu propulsie electrică BEV și vor acoperi astfel ultimele goluri din portofoliul electric al mărcii germane.

Anul 2024 va convinge pe toată lumea că Opel s-a angajat să stimuleze consecvent trecerea la electromobilitate. Noul Opel Grandland va fi construit la uzina Eisenach din Turingia și se va baza pe platforma tehnică inovatoare STLA Medium a Grupului.

„2024 nu va marca doar o aniversare importantă a companiei. De asemenea, vom demonstra în mod impresionant cât de bine stăpânește Opel transformarea din industria auto. Ne completăm gama electrificată cu succesorii pur electrici ai modelelor Crossland și Grandland. Obiectivul nostru este o mobilitate accesibilă și neutră din punct de vedere al emisiilor de CO2, a declarat Huettl cu prilejul evenimentului de la Berlin.

taguri
Adaugă un comentariu

Articole similare