Transport agabaritic pe ruta Intersecția DN Centura București – Mangalia

În perioada 07.10.2020 – 14.10.2020, se va desfășura un transport cu depășiri ale maselor maxime admise pe traseul anunță Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Traseul este următorul: intersecția DN Centura București – DJ401 (IMGB) – DNCB – DN2 – Urziceni – DN2A – Giurgeni – A4 – DN39 – Agigea – DN 39 – Mangalia.

Vehiculul transportă o confecție metalică. Lățimea maximă a vehiculului este 6,20 m, viteză de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic.

CNAIR precizează că în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră. Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri.

Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu. Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare și pe www.cnadnr.ro

Adaugă un comentariu