Trei dintre cele mai tari povești cu instructori și elevi! “Dă-i blană, tinere!”

Mulți dintre conducătorii auto de azi care au făcut școala de șoferi în urmă cu mai mult sau mai puțin timp au avut parte de întâmplări. Unele amuzante, altele dimpotrivă. Toate însă de povestit. Site-ul vice.com a selectat cele mai tari povești cu instructor și elevi. Iată trei dintre acestea:

„Am făcut şcoala de şoferi acum doi ani. Instructorul pe care l-am avut era tare zăpăcit. Rădeam cu el (uneori, de el) pe toată durata orelor. Deseori, când vedea tipe care arătau bine pe stradă, mă punea să le claxonez. Dar nu scurt, ci claxon din ăla care dura multe secunde, gen un „tiiiiiiiiit”. Era atât de dilău omul, încât atunci când eram aproape de trotuar, iar prin jur era vreo gagică mișto de la spate, mă obliga să încetinesc, iar el deschidea geamul şi îi dădea palme la fund tipei. În timp ce râdeam amândoi, striga la mine: «Dă-i blană, tinere!». Recunosc, mă distram copios pe treaba asta. Bine că n-am rămas cu apucăturile lui.”

„Era prin `96. Întâmplător, rămăsesem la examen ultima maşină cu elevul meu, Mihai, student la Medicină. Poliţistul mi-a zis să urc şi eu pe bancheta din spate, ca să vedem ce l-am învăţat, în glumă. Aşa am şi făcut. Poliţistul era o fire deschisă, vorbea cu el, încerca să-l mai destindă. La un moment dat, îi spune: «Mihai, le-ai cam scârţâit tu la volan, nu prea eşti sigur pe tine, pot să te pic uşor. Totuşi, eşti de-o seamă cu copii mei, eşti tânăr, vreau să te ajut. Dacă-mi spui cine a scris Scrisoare a treia , eu îţi dau carnetul». Cum îţi ziceam, Mihai era băiat isteţ, dar emotiv. Nu și-a amintit cine a scris poezia şi-a picat. (Cristi, elev)

„Aveam o elevă, acum 10-11 ani. Era la a treia sau a patra şedinţă şi era încă ameţită în ale şofatului. Am pus-o să oprească pe strada Candiano Popescu , ca să merg până la un magazin și să-i iau o carte de circulaţie. Abia ce mă așezasem la coadă, c-a venit un poliţist la mine și mi-a zis să ies afară, pentru că eleva mea i-a lovit maşina. Am ieşit panicat să văd ce s-a întâmplat. Maşina poliţistului era lovită pe toată partea stânga şi nu înțelegeam cum. Apoi, am aflat că o persoană i-a zis fetei să mute maşina mai în faţă că n-are loc să treacă. Ea a făcut asta fără să mă aştepte pe mine, dar cred că i-a fost învăţătură de minte, pentru că a trebuit să-i repare maşina poliţistului din banii ei.” (Ioan, instructor)

Citește mai multe AICI, pe vice.com!

Adaugă un comentariu