Ultima fiţă la nunţi: maşina modificată în stilul unei trăsuri cu motor

Un autoturism modificat este noul star de pe străzile din Botoşani. Proprietarul a investit peste 45.000 euro în această maşină şi acum o închiriază pentru nunţi sau diverse evenimente. 

Având la bază un Chrysler PT Cruiser proprietarul acestei mașini a investit bani grei în remodelarea acesteia, transformând vehiculul într-un bizar hibrid autoturism-diligență. Practic maşina a fost tăiată în două, iar de la lungimea de 4 metri cât avea înainte, a ajuns la şapte.

La interior găsim o podea Full Display Smart TV cu posibilitatea de a pune pozele sau video-ul dorit. Maşina mai este dotată cu frigider, scaune reglabile electric şi lumini cu reglaj din telecomandă. Preţul de închiriere pentru un eveniment este în jur de 700 euro.

E posibil să fie aceeaşi maşină listată pe site-ul lituanian AutoPlius  la începutul acestui an. Proprietarul mașinii înmatriculate în Estonia a investit bani grei în remodelarea acesteia, transformând vehiculul într-un bizar hibrid autoturism-diligență. A dus opulența la un cu totul alt nivel, undeva la granița dintre eleganță și prost gust.

Chrysler PT Cruiser

Acel Chrysler PT Cruiser are sub capotă un propulsor aspirat pe benzină cu o capacitate de doi litri. Puterea maximă ajunge la 141 CP. Are cutie de viteze automată, iar anul fabricației este 2001. Prețul cerut de actualul proprietar îi va face să râdă pe mulți vizitatori ai site-ului: 32 000 € costă mașina-diligență.

Sursa foto: olx.ro

Adaugă un comentariu