Acest Chrysler PT Cruiser duce opulența la un alt nivel

Se pot spune foarte multe despre acest Chrysler PT Cruiser modificat, de bine sau de rău – în funcție de gusturile fiecăruia. Singura certitudine este că oricine ar întoarce capul după el, când l-ar vedea pe șosea.

Site-ul lituanian AutoPlius propune spre vânzare o limuzină Chrysler PT Cruiser modificată într-un fel cât se poate de excentric. Proprietarul mașinii înmatriculate în Estonia a investit bani grei în remodelarea acesteia, transformând vehiculul într-un bizar hibrid autoturism-diligență. A dus opulența la un cu totul alt nivel, undeva la granița dintre eleganță și prost gust.

Cabina din spate este atât de înaltă, încât pasagerii pot sta fără probleme în picioare. Totuși, simplul fapt că este posibil nu înseamnă că este și recomandat, mai ales atunci când mașina este în mers.

Chrysler PT Cruiser are sub capotă un propulsor aspirat pe benzină cu o capacitate de doi litri. Puterea maximă ajunge la 141 CP. Are cutie de viteze automată, iar anul fabricației este 2001. Prețul cerut de actualul proprietar îi va face să râdă pe mulți vizitatori ai site-ului: 32 000 € costă mașina-diligență.

 

Citește și:

Sicrie pe roți: mii de mașini din România prezintă pericol iminent de accidente

Nu mai plătim taxă de pod când mergem la mare

Românii cumpără pe încredere mașini second hand: doar 15% le verifică în service

Cât costă la noi cea mai puternică Dacie din istorie!

Noi taxe pentru șoferii care conduc în București

Camerele CNAIR, folosite în regim de radar? Răspunsul oficial al instituției

 

Limuzina modificată este ideală pentru șoferii care își doresc cu orice preț să fie remarcați pe șosea, să întoarcă toate capetele. Pentru a profita la maximum de dotările PT Cruiser-ului, cumpărătorul ar trebui să își angajeze și un șofer personal.

Cu siguranță impresionează (chiar dacă nu neapărat în sensul pozitiv), dar diligența Chrysler PT Cruiser tot nu se compară, la capitolul extravaganță, cu cea mai lungă mașină construită vreodată. Sau cu acest Renault 12 monstruos, pe care îl putem considera un tanc marca Dacia.

 

Sursa foto: en.m.autoplius.lt

Adaugă un comentariu