Un actor a primit o mașină de un milion de lire sterline, dar nu poate să o conducă! Care este, de fapt, problema?

Actorul american Dwayne Douglas Johnson, cunoscut sub numele de The Rock, a primit un Ferrari LaFerrari. Doar că, mai în glumă mai în serios, actorul nu poate conduce “bijuteria”.

Fostul wrestler profesionist care este producator si actor în serialul “Ballers” difuzat de HBO a primit un Ferrari LaFerrari, o mașină care costă 1,15 milioane de euro.

“Este una din cele mai tari mașini din lume, dar are o mică problemă. Nu încap in ea!”, a scris amuzat The Rock pe Facebook. Dwayne Douglas Johnson are 1.96 m și 120 de kilograme.

Cel mai probabil mașina nu era a sa și a fost adusă pentru filmările serialului “Ballers” în care de-a lungul vremii au mai apărut modele scumpe ca BMW i8, Range Rover Sport, Bentley Mulsanne, Ferrari 458 sau Lamborghini Aventador Roadster. E clar că în noul sezon vedeta va fi Ferrari LaFerrari.

Date tehnice despre Ferrari LaFerrari

Ferrari LaFerrari este primul model al companiei disponibil cu un sistem de propulsie hibrid. Acesta folosește un propulsor V12 aspirat de 800 CP și un motor electric de 163 CP, oferind un total de 963 CP. Accelerația de la 0 la 200 km/h are loc în mai puțin de 7 secunde, iar repriza 0 – 300 km/h se desfășoară în 15 secunde.

Foto: Facebook & Instagram

Adaugă un comentariu