Un bărbat a smuls un indicator metalic şi a distrus o maşină, ameninţându-l pe şofer

Un bărbat din Pitești și-a lovit vecinul cu un stâlp smuls de pe stradă și, furios peste măsură, a distrus mașina unei alte persoane care a vrut, fără succes, să-l oprească.

ACCIDENTUL care a băgat groaza în noi: a zburat 20 de metri prin aer! Vezi clipul VIDEO

Modelul DACIA ţinut la SECRET de producător: Cum arată cea mai căutată maşină din România

Un polițist, aflat în timpul liber, a încercat să-l calmeze, însă și-a chemat colegii pentru a-l reține pe scandalagiul violent. Întreaga scenă a fost filmată de locatarul unui bloc! Vă avertizăm! Imaginile au un puternic impact emoțional!

Oferte incredibile de la ANAF: mașini care au costat 50.000 euro vândute la preț de Logan

Scandalul monstru a avut loc joi după-amiază în cartierul Tudor Vladimirescu din Pitești. Un bărbat s-a certat cu vecinul său, din motive încă necunoscute. Furios peste măsură, omul a smuls din asfalt un stâlp și s-a năpustit asupra celui cu care se răfuia.
În imagini se vede cum individul a încercat să-și lovească vecinul cu stâpul metalic și a fost împiedicat, cu greu, de un alt bărbat. Piteșteanul violent a reușit, însă, să spargă geamul mașinii omului care a vrut să aplaneze conflictul.

În zonă și-a făcut apariția un polițist care a încercat să-l calmeze pe scandalagiu.

„Autorităţile confirmă evenimentul şi precizează că un bărbat de 54 de ani, din Pitești, și-a amenințat un vecin cu acte de violență, l-a lovit pe acesta, iar ulterior, folosind o componentă metalică de la un indicator stradal ar fi deteriorat mașina celuilalt bărbat.

La fața locului a fost prezent un polițist, aflat în afara orelor de program, care se îndrepta către serviciu. Acesta din urmă, fără a dispune de mijloace de intervenție, a intervenit pentru aplanarea conflictului și a sesizat colegii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești’, au precizat reprezentanții IPJ Argeș.

Sursa: libertatea.ro

În Tudor Vladimirescu. Reactia polițistului este inexistentă. Direct cătușe la nebunul cu toporul și încarcerat așa trebuia sa facă.

Publicată de Florin Tutulan pe 14 Iunie 2018

Adaugă un comentariu