Un bărbat din State a filmat victimele unui accident în loc să le ajute, iar acum a fost arestat

De când cu această dezvoltare masivă a tehnologiei, oamenii au uitat de simțul civic. Iar Paul Pelton, un american din Lorain, Ohio, a fost arestat din acest motiv.

Pelton a fost martorul unui accident rutier foarte grav, iar în loc să-i ajute pe cei răniți sau măcar să apeleze la numărul de urgență, acesta a stat și a filmat cum cele două victime suferă. Ba mai mult, Paul Pelton a mers până la mașină și a deschis portiera din spate pentru a prinde cadre și mai bune cu cei doi tineri.

După filmare, clipul video a fost încărcat pe pagina personală de Facebook, iar mai apoi, Pelton a abordat una dintre televiziunile locare din dorința de a vinde înregistrarea. Ce-i drept că americanul nu a specificat nici suma și a sugerat că banii primiți îi va dona unei asociații caritabile.

Pentru că legea din SUA nu interzice aceste practici, americanul a primit o amendă doar pentru deschiderea portierei fără permisiunea proprietarului. La final, Pelton și-a cerut scuze public și a spus că tot ce a încercat să facă a fost educarea tinerilor care șofează cu viteză mare.

https://youtu.be/Zapoe32zHIM

Via | AutoBlog

Adaugă un comentariu