Un biciclist a fost snopit în bătaie de şoferul unui bolid, în Capitală (Video)

Un biciclist care livra produse alimentare a fost lovit de mai multe ori în zona capului, de șoferul unui bolid. Incidentul a avut loc în zona Iancului din Capitală. Tânărul agresat a depus plângere la poliție.

Se pare că tânărul de pe bicicletă, care livra produse alimentare către o adresă anume, l-ar fi enervat pe şoferul bolidului pentru că mergea pe linia de tramvai. Bărbatul i-ar fi făcut semn biciclistului să revină pe banda iniţială, însă acesta ar fi refuzat.

Citeşte şi: 

LEGEA RADARELOR: modificări importante! Nimeni nu mai scapă!

Anunțul despre Schumacher care dă speranțe: Își poate vedea copiii crescând’

A urmat un schimb de replici, după care şoferul a ieşit pe geam şi a început să-l lovească în mod repetat pe băiat în zona capului. Apoi, a coborât din maşină şi l-a ameninţat pe biciclist cu un baston telescopic.

Deși a plecat de la fața locului, agresorul a fost identificat mai târziu de poliţişti, după ce biciclistul a depus o plângere împotriva lui, însoțită de mai multe clipuri video.

Vezi video:

Citeşte şi

Coadă la ANAF: poţi să îţi cumperi BMW 318 şi VW Bora cu salariul pe două luni!

    Gabriel says:

    sper ca pustiul sa mai invete din regulile strazii! astepti ca fraierul sa deschida portiera si sa se sprijine pe primul picior (altfel nu ai cum sa iesi dintr-un automobil) apoi scurt, lovesti portiera in partea de jos ca si cum ai vrea sa o inchizi. impactul este devastator: piciorul este prins intre pragul de la portiera (care ste ranforsat) si partea de jos, metalica, a portierei. la o forta mare de lovire a portierei, garantat … ghips 2 – 3 luni! din aceasta cauza la acest gen de altercatii, ca sofer, nu prea este recomandat sa parasesti automobilul! cazuri de acest gen s-au mai vazut si la noi si in alte tari.

    Alexadnru says:

    Tocmai de asta, mârlanul a ieşit pe geam.

Adaugă un comentariu