Câteva zeci de maşini confiscate sunt scoase la licitaţie de ANAF în cursul acestei luni

Câteva zeci de maşini confiscate sunt scoase la licitaţie de ANAF în cursul acestei luni. Preţurile maşinilor sunt cuprinse între 1.000 şi peste 10.000 de lei, în funcţie de licitaţie şi de evaluarea făcută de un specialist.

Citeşte şi: 

Cum a vrut şoferiţă din Prahova să-i fraierească pe polițiștii care o amendau!

Ce a lovit un șofer pe o autostradă din România! Și politiștii sunt uimiți

Printre maşinile ce vor fi vândute la licitaţie de ANAF în cursul acestei luni se numără modele precum BMW Seria 3, Hyundai Tucson, Volkswagen Passat, Volkswagen Golf sau Ford Galaxy. De asemenea, toate aceste maşini vor fi vândute în cadrul licitaţiilor organizate în sediile ANAF din ţară.

Spre exemplu, pe 16 iulie, la ora 13.00, la sediul ANAF din Iaşi, se organizează o licitaţie pentru vânzarea unui BMW 318i, benzină, an fabricaţie 1992, cu un preţ de pornire de numai 1.750 de lei.

Tot pe 16 iulie, în Medgidia, ANAF scoate la licitaţie două autoturisme:

– Volkswagen Bora, an fabricaţie 2002, motorină, preţ de pornire 6.660 de lei;

– Peugeot Boxer, an fabricaţie 2007, motorină, preţ de pornire 14.280 de lei.

 

Citeşte şi: 

CEA MAI TRISTĂ VESTE: Nu-l vom mai vedea vreodată pe Michael Schumacher!

Fă ASTA să-ți răcești rapid mașina încinsă de soare! Durează 2 minute

Pe 18 iulie, la Constanţa, ANAF vinde la licitaţie un autoturism marca Hyundai Tucson fabricat în anul 2008, benzină, cu un preţ de pornire de 10.800 de lei.

În data de 22 iulie, în Bucureşti, ANAF scoate la licitaţie un autoturism marca Skoda Octavia, an fabricaţie 2008, benzină. Preţul de pornire al licitaţiei este de 13.950 de lei, mai multe detalii fiind disponibile în anunţul licitaţiei ANAF.

În aceeaşi zi, tot în Bucureşti, ANAF vinde la licitaţie un autoturism marca Volkswagen Golf fabricat în anul 2003, benzină, preţul de pornire fiind de 6.655 de lei.

Cei interesaţi în cumpărarea maşinilor scoase la licitaţie de ANAF sunt invitaţi să se prezinte la termenul de vânzare în locul fixat în acest scop şi până la acel termen să prezinte oferta de cumpărare.

Sursa: www.romaniatv.net

Şi în luna iunie 2019 ANAF a dat publicităţii lista cu mașini confiscate, scoase la licitație. Bunurile se află în proprietarea statului și au fost recuperate în urma executărilor silitate.

Adaugă un comentariu