Un break cool din Coreea

Cu stilul proaspăt al lui G70 Shooting Brake, Genesis vrea să facă agitație în clasa premium.

Genesis ARE PLANURI serioase în Europa. Divizia premium de la Hyundai vrea să își facă prezența simțită și pe Bătrânul Continent, așa că propune cinci modele premium.

După berlina G80, SUV-ul GV80, G70 și GV70, vine combi-ul G70 Shooting Brake. Noul model este viitorul rival al lui BMW Seria 3 Touring, al lui A4 Avant și al Clasei C T-Modell și ar trebui să le ofere coreenilor un punct de plecare pe piața din Europa.

Are o lungime de aproape 4,70 metri, la fel ca berlina, dar are un portbagaj cu 40 de litri mai mare – fără să ne fie prezentată valoarea finală. Motoarele cu patru cilindri vor oferi până la 252 CP, iar ele vor fi urmate de un diesel de 200 CP și de un V6 de 370 de cai-putere.

Lista de prețuri va porni de la 40.000 de euro în Germania, iar modelul este oferit cu tracțiune spate sau cu tracțiune integrală. Să vedem ce vor decide clienții din publicul-țintă al modelului!

Genesis G70 vine cu toate dotările pe care le aștepți de la un model premium. Dar va fi suficient ca să fure clienții de la Audi, Mercedes și BMW?

Genesis G70 Shooting Brake

Adaugă un comentariu