Un caroserier francez a lansat Dokker pick-up si basculanta

Caroserierul francez Kolle, specialist in realizarea de utilitare derivate din diverse modele de serie, si-a imbogatit oferta cu un pick-up si o mini basculanta, bazate pe Dacia Dokker Van.

Produs cu acordul constructorului de la Mioveni, ineditul Dokker pick-up a fost creat prin eliminarea usilor posterioare si a unei parti consistente din plafonul modelului de serie, locul acestora fiind luat de o bena cu lungimea de 1,9 metri si latimea de 1,42 metri.

Din echiparea de serie nu lipsesc un set de opt inele de amarare pentru marfurile voluminoase. Sarcina utilia maxima recomandata de Kolle este de 750 kilograme, suficient pentru activitatile uzuale ale micilor comercianti.

Ingeniozitatea specialistilor de la Kolle nu se opreste aici. Pornind de la versiunea pick-up, francezii au creat si o basculanta. Cum au reusit? Simplu. Bena clasica a fost inlocuita de o bena mai mica, basculabila cu ajutorul unui sistem hidraulic profesional care o poate ridica sau cobori, in functie de necesitati.

Lungimea si latimea benei au fost reduse pana la 1,7 si 1,1 metri, un minus de 20, respectiv 32 cm fata de pick-up-ul clasic. Si sarcina utila este mai mica, mini-basculanta Dokker putand transporta o incarcatura de maximum 650 kilograme.

Adaugă un comentariu