Un clujean gonește cu 300 km/h pe drumurile din România și minte că e în Germania! (VIDEO)

Ce mai încurajează vloggerii când se plictisesc de violență: un clujean gonește cu 300 km/h pe drumurile din România și minte că e în Germania! 

Asta nu îi împiedică pe mulți să-și afunde piciorul în accelerație, punându-se în pericol pe ei și pe ceilalți participanți la trafic, depășind de două ori viteza legală cu care este permisă circulația pe drumurile noastre.

Un cunoscut colecționar de mașini de lux din Cluj, se filmează la volanul noii sale mașini, pe care o conduce pe drumurile din România, cu o viteză de până la 300 km/h. 300 KM/H cu Lamborghini URUS *PRIN GERMANIA* se numește această filmare publicată pe data de 9 iunie pe YouTube.

Acesta gonește cu mașina pe o autostradă în România, unde limita de viteză este de 130 km/h, dar și în localitate, unde vorbim de o limită de 50 km/h. Băieții comentează cum atunci când apasă pedala de accelerație și kilometrajul sare de 200 km/h, sunt împinși în scaune, într-o secundă. Citește mai mult pe libertatea.ro.

Un clujean gonește cu 300 km/h pe drumurile din România și minte că e în Germania! Iată clipul:

    Ciobanu Corneliu says:

    O grămadă de nebuni îşi fac de cap pe şoselele ţării noastre.Am ajuns campioni europeni la morţi în accidente.Dacă tot sunt atâtea legi,să se căsească o soluţie ca să fie un control mai strict asupra celor ce iau permisul.Nu există scuze,dacă pentru arme există atâta stricteţe,trebuie să fie şi pentru maşini.O maşină pe mâinile unui iresponsabil nu e cu nimic mai puţin periculoasă decât o armă.În caz de încălcări cu consecinţe grave trebuie să se ajungă nu numai la reţinerea permisului,chiar şi a maşinii şi a dreptului de a deţine o maşină,dacă nu există garanţii că vinovatul va înţelege,Iar dacă a făcut accident grav automat,fără discuţie.Români,luaţi atitudine în masă,că nu puteţi şti cu siguranţă dacă mâine poimâine voi ori careva apropiat nu ajunge în calea unui asemenea nebun.Dacă pierde controlul volanului devine un pericol şi pentru cei mai responsabili pieoni ,biciclişti sau şoferi.La fel să se gândească guvernanţii că oricâtă înaltă poziţie şi bani ar avea,nu-i fereşte de posibilitatea ca vre-unul din ei sau copiii lor să se nimerească în calea unui asemenea inconştient.

    gigi says:

    Pârnaie!

    Radu says:

    În vest pt. asemenea viteză îți confiscă mașina.

Adaugă un comentariu