Un consilier de la primăria Capitalei vrea să interzică maşinile Euro 1-Euro 4 până în 2021

Consilierul general PMP, Lucian Iliescu, vrea să depună, miercuri, un proiect de hotârâre care prevede interzicerea circulaţiei în Capitală, de la 1 ianuarie 2019, a autoturismelor Euro 1 şi Euro 2. De asemenea, Iliescu cere interzicerea autoturismelor Euro 3 şi Euro 4 din 2020, respectiv 2021.

DECIZIA DE ULTIMĂ ORĂ luată de familia lui MICHAEL SCHUMACHER!

De necrezut: cât câștigă un șofer angajat la Senat

PREŢURI incredibile la ANAF! Volkswagen PASSAT la preţ de Logan second

Proiectul de hotârâre propus de Lucian Iliescu ar urma să intre, potrivit acestuia, fie pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti din aprilie, fie pe cea din luna mai.

De la 20 mai, DACĂ NU AI ASTA ÎN TALON, Poliția îți reține actele și numerele mașinii!

ANUL TRECUT PLĂTEAI 60 de lei pentru asta, acum vei plăti DE 5 ORI MAI MULT!

Potrivit proiectului, interzicerea circulaţiei este valabilă în intervalul orar 06:00 – 22:00. Porivit proiectului de hotârâre, fac excepţie de la această restricţie: autovehiculele îndreptăţite să utilizeze semnale speciale de avertizare luminoase, autovehiculele care efectuează transport în comun, , ambulanţele, ale celor care îndeplinesc sarcini publice, transportă alimente, respectiv autovehiculele de depanare sau de transport vehicule care cu girofare galbene. Totodată, în această categorie de excepţie se încadrează şi autovehiculele diplomaţilor, militare, autovehiculele care transportă persoane cu handicap locomotor şi carele TV.

Sursa: gandul.info

    plecat says:

    eu zic sa le spuna verde in fata oamenilor : plecati din Romania, acolo este loc doar pentru stat si birocratia lui.

Adaugă un comentariu