Un exemplar Aston Martin DB10 folosit de James Bond va fi scos la licitație

Dacă ești fan James Bond și dacă îți plac și mașinile atunci această veste cu siguranță o să te bucure. Pentru prima dată, Aston Martin a anunțat că unul dintre exemplarele folosite de celebrul agent 007 va fi scos la licitație.

Evenimentul va avea loc pe 18 februarie, iar fondurile atrase vor fi donate către asociația Medici Fără Frontiere. Conform primelor informații, producătorul britanic se așteaptă ca DS10 să fie vândut cu aproximativ 1 milion de lire sterline (1,3 milioane de euro). Pentru a trezi interesul și mai multor fani cu dare de mână, Aston Martin a anunțat că la pachet oferă și autograful lui Daniel Craig, actorul care joacă rolul agentului 007.

Citește și: O flotă de modele Aston Martin DB10 a fost surprinsă în Roma

Aston Martin DB10 se bucură de serviciile unui V8 de 4,7 litri a cărui putere este pusă pe șosea prin intermediul unei transmisii manuale cu șase rapoarte. Caroseria modelului britanic este fabricată din fibră de carbon, iar interiorul lucrat manual îmbină perfect elementele din piele cu cele din aluminiu.

Citește și: Aston Martin DB10 își face apariția în trailerul filmului James Bond: SPECTRE

Licitația pregătită de Aston Martin se va desfășura în cadrul Pinewood Studios din Londra. Cât despre viitorul model de serie pregătit de Aston Martin știm că va purta numele DB11 și va folosi un motor V12 twin-turbo de 5,2 litri.

Via | AutoExpress

Adaugă un comentariu