Un exemplar McLaren F1 produs în ’97 și nerulat ar putea fi cel mai scump McLaren F1 din lume

Cui i-ar trece prin minte să-și cumpere un automobil nou, dar să nu meargă cu el nici măcar un kilometru? Un britanic și-a achiziționat un McLaren F1 în anul 1997 care a fost recent scos la licitație. Acesta nu a condus supercarul nici măcar un metru.

Un britanic a cumpărat mașina în 1997 și a păstrat-o până astăzi fără să o conducă nici măcar un metru. Ba mai mult, mașina are încă foliile de protecție la interior și nici nu a fost înmatriculată.

Incredibil! Cum se fură la pompele din România când angajatul benzinăriei îi spune șoferului: Pot să vă ajut?’

Doar 106 astfel de exemplare au fost construite și doar 64 au fost omologate pentru traficul pe șosea. Supercarul are 239 de kilometri la bord, însă aceștia au fost parcuși de inginerii care au testat-o și nicidecum de cel care a achiziționat-o.

Proprietarul a vândut automobilul cu tot cu ceasul Tag Heuer produs în ediție limitată pentru cei care și-au achiziționat acest McLaren F1, dar și cu trusa de scule a mașinii.

Povestea Autostrăzii Soarelui. Cum voia Ceaușescu să construiască 3.200 km de autostradă și cum ar fi arătat România

Cum va arăta Autostrada Centură a Bucureștiului, proiectul menit să salveze Capitala

Nu se cunoaște prețul pentru care a fost cumpărată mașina, însă mai mulți specialiști susțin că acesta ar putea fi cel mai scump McLaren F1 din lume, în condițiile în care mașini asemănătoare rulate au fost vândute cu sume de peste 10 milioane de euro.

Adaugă un comentariu