Un lot din autostrada Comarnic-Brașov a fost dat unei firme offshore

Compania de Drumuri va semna luni cu un offshore din Cipru contractul de realizare a lotului 5 din autostrada Comarnic Brașov.

Adio permis în format fizic! În curând, permisul va fi disponibil pe telefonul mobil

Motorina se scumpeşte de la o zi la alta. Doar la guvern se văd scăderi de preţ

Lotul 5 din autostrada Comarnic-Braşov, respectiv sector Râşnov – Cristian şi drum de legătură, lungime 6,3 km (autostrada) + 3.7 km (drum naţional la 4 benzi cu separator median) va fi realizat de o asociere între firmele Alpenside (offshore cipriot, cu acționari necunoscuți) și Specialist Consulting SRL, conform digi24.ro.

Banca Mondială se va ocupa de construcția autostrăzii Comarnic – Brașov pentru că de la guvern nu se mai vede o altă soluție posibilă.

Premierul Mihai Tudose a anunțat miercuri o premieră în construcția de autostrăzi: el vrea să ia de la Ministerul Transporturilor proiectul eșuat al autostrăzii Comarnic – Brașov, si să îl gestioneze direct, împreună cu Banca Mondială. Ar fi pentru prima oară când un Guvern delegă practic gestionarea unui proiect atât de important către un organism extern, după ce ultimii ani au demonstrat că Ministerul Transporturilor e incapabil să construiască autostrăzi.

S-a făcut mare! De ce va fi noul Duster mai mare decât predecesorul său! Ce spun cifrele?

Care este cea mai urâtă mașină românească produsă vreodată?

Adaugă un comentariu