Accident teribil surprins de o cameră de supraveghere. Cine a fost vinovat? | VIDEO

Un accident filmat între un șofer și un motociclist a împărțit lumea internauților în două. În timp ce unii consideră că vina aparține în totalitate motociclistului, alții sunt de părere că și șoferul are partea sa de vină.

Ce s-a întâmplat, de fapt? Într-o intersecție, șoferul unui Opel Corsa a frânat, cel mai probabil pentru a vira la stânga. Din păcate, acesta nu a folosit semnalizarea. Din spate, cu viteza, s-a apropiat un motociclist care călătorea împreună cu un amic. Acesta nu a putut opri la timp și s-a izbit de mașina din fața sa. Cei doi au fost aruncați câțiva metri de pe motor.

Un șofer din Suceava a primit 15 amenzi în câteva minute

Ne-am obișnuit cu stâlpii în mijlocul drumului. Dar chiar și o fântână?

Ce a făcut un român, supărat că mașina nu pornește. A luat ciocanul și…

În timp ce unii internauți îl acuză pe motociclist că nu a frânat la timp, alții dau vina și pe șofer că nu a semnalizat.

“Singura vina a aluia cu Opel e ca nu a semnalizat, banuiesc ca voia sa vireze la stanga si a oprit sa dea prioritate aluia de pe contrasens. Are partea lui de vina, dar in nici un caz nu e principalul vinovat…”, a explicat un tânăr pe trafictube.ro.

Altul a adăugat: “La adresa motociclistului nu am nimic de zis. La volanul Opelului un om căruia, eu unul, i-aș anula dreptul de a conduce”.

Vezi AICI IMAGINI!

Detalii șocante despre MICHAEL SCHUMACHER. Cum a ajuns să arate fostul pilot de Formula 1

Adio permis în format fizic! Ce le vom arăta polițiștilor!

N-A MAI SUPORTAT și A RĂZBUNAT MII DE OAMENI! “Vrei să mă dau jos la tine?”

    Boobba-One says:

    Un vehicol trebuie sa pastreze mereu o distanta de siguranta fata de vehicolul din fata si sa ruleze cu o viteza adaptata conditiilor rutiere.
    Oricare ar fi fost motivul soferului Opelului sa frineze – atita vreme cit stopurile s-au aprins (daca acesta este cazul), dreptatea este de partea lui.
    Motociclistul nu rula nici cu viteza adaptata conditiilor rutiere si nici nu a pastrat o distanta de siguranta…

    Vaidemireanu Nelu says:

    Motociclistul e vinovat accident si in plus de asta e si un motociclist fara aptitudini adica un teribilist prost.Se vede cum a actionat numai frina fata, exact cum nu se face la frinarea in viteza.E problema cu pierderea aderentei si ridicarea pe o roata.Dar e foarte norocos ca ala din fata a putut sa ii ocoleasca.

    Dragos says:

    Adica vii din curba, intr-o zona cu trecere de pietoni si linie continua si cu 120-130 la ora si mai crezi ca nu e vina ta de trombociclist paradit? Hai pa!

    Ease says:

    Conducatorul auto nu are nicio vina, toata vina o poarta motociclistul care de altfel observ ca i-a si sarit casca din cap, adica nu o avea prinsa in clema

    Misu says:

    Parera mea este (chiar daca sunt sofer – de ani buni – nu mai detaliez), ca soferul foarte nesimtit este de vina!
    Asa cum fac foarte multi in trafic, nu a semnalizat si a franat pur si simplu, ca i-a luat masa sosea.
    Foarte multi de teapa lui nu ii intereseaza ce se intampla in jurul lor si ii trateaza cu dispret pe ceilalti participanti la trafic. Nu vad sau nu se uita dupa indicatoare, semnalizeaza dupa ce pun frana (sau nu o fac deloc), circula fara lumini (si aici nu mai vorbesc de cele de intalnire obligatori – multi dintre voi stiu la ce ma refer), parcheaza pe unde vor si cand vor, iar multi dintre ei nu au luminile necesare si asa mai departe…
    Eu il vad vinovat pe soferul autoturismului din cauza ca: Nu a semnalizat macar cu 30/50m inainte de a vira la stanga si chiar este posibil sa nu ii fi functionat nici luminile pe frana. Daca ar fi facuto sigur motociclistul care mergea intradevar mai tare decat legal (probabil), ar fi avut timp sa evite impactul si sa treaca pe langa acel dobitoc. De ce il fac dobitoc?? v-am detaliat mai sus iar daca nu sunteti convinsi de ce am scris, aveti dovada in imaginile video. Pur si simplu sa dat jos din masina si sa dus sa vada cat este de sifonat, nu la intereseat catusi de putin starea celor doi motociclisti, masina era mult mai importanta.

    Cib says:

    Clar vina e a motociclistului care se uita dupa avioane. Faptul ca cel cu masina a oprit fara sa semnalizeze nu are nici o relevanta. Putea sa i se opreasca masina accidental, sa zicem. Motociclistul nu era atent, trebuia sa pastreze distanta si sa adapteze viteza ca sa poata opri oricand in siguranta. Acest motociclist nu are ce cauta pe drumurile publice. E un pericol pentru restul lumii.

Adaugă un comentariu