Un șofer din Suceava a primit 15 amenzi în câteva minute

Un șofer din județul Suceava a fost amendat de către polițiști de 15 ori în câteva minute pentru încălcarea mai multor reguli de circulație, valoarea totală a sancțiunilor fiind de 9.570 de lei. Pe lângă sancțiunile date pentru depășire neregulamentară, viteză, neoprire la semnalul polițistului, lipsă ITP și RCA, agenții de la Rutieră i-au suspendat dreptul de a conduce pentru aproape un an de zile.

De necrezut! Ce se află în mijlocul șoselei, la intrarea în… Caracal | FOTO

Cum ajung românii să plătească pentru mașina lor mai mult decât alți șoferi

Record greu de egalat al unui tânăr de 22 de ani, din localitatea Grănicești, județul Suceava, care a reușit să strângă într-o singură cursă nebună cu mașina atâtea amenzi cât nu reușește un șofer de rând într-o viață întreagă. Urmărit de mașina Poliției după ce a refuzat să oprească la semnalele agenților, suceveanul a încălcat toate regulile de circulație, ceea ce l-a costat peste 9.500 de lei și suspendarea permisului pentru aproape un an. Cum de a ajuns șoferul la această ‘performanță’?

Povestea mașinii de colecție care a fost salvată de regizorul Nae Caramfil. E unicat și valorează sute de mii de euro

Eroul zilei! Ce a făcut un șofer când a văzut o mașină care ardea într-o benzinărie! | VIDEO

Totul a pornit de la faptul că a depășit viteza legală în comuna suceveană Dornești, de pe drumul național DN 17A, fiind surprins de aparatul radar circulând cu viteza de 73 km/oră. Polițiștii au încercat să-l tragă pe dreapta pe șofer care, deși a redus viteza și a semnalizat intenția de a opri, a mărit ulterior viteza și a continuat deplasarea. În consecință, echipajul rutier a dat drumul la semnalele semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de Poliție și a plecat în urmărirea tânărului de 22 de ani.

INCREDIBIL! Cum face MIRCEA BADEA când e oprit de poliție! VIDEO    

Mașina de doar 2500 de euro CARE MERITĂ CUMPĂRATĂ!     

Pentru ‘efortul’ de a-i pune pe drumuri pe polițiști, aceștia l-au amendat pe tânărul de 22 de ani cu 9.570 de lei pentru comiterea a nu mai puțin de 15 contravenții, respectiv depășire neregulamentară, viteză, neoprire la semnalul poliției, lipsa RCA și lipsă ITP. Ca ‘bonus’, agenții de la Rutieră i-au suspendat și dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de 300 de zile.

Ce a făcut un român, supărat că mașina nu pornește. A luat ciocanul și…

taguri
Adaugă un comentariu