Un nou serviciu de e-car sharing cu o flotă formată exclusiv din autoturisme electrice

Un nou serviciu de e-car sharing lansat în România pune la dispoziție o flotă formată exclusiv din autoturisme electrice, care pot fi închiriate direct din aplicație.

SPARK, un startup lituanian prezent și în Bulgaria, oferă închirierea de mașini electrice într-un mod mai accesibil. Unul dintre acestui nou serviciu de e-car sharing este că nu trebuie să fie depusă garanție, nu trebuie semnnate acte de predare și se poate închiria/elibera mașina de pe telefonul mobil.

Prețurile sunt de 1,20 lei/minut pentru Renault ZOE și de 1,40 lei/minut pentru modelul  Nissan Leaf 40. Clienții au alocați și un număr de km gratuiți pe zi, după care vor trebui să achite o taxă suplimentară de 0,75 lei/km pentru ZOE și de 0,85 lei/km pentru Nissan Leaf. Durata minimă de închiriere este de 12 minute și nu există o durată maximă de utilizare.

Pentru reîncărcarea bateriilor, clienții pot utiliza rețeaua de stații de reîncărcare a partenerilor companiei – E-charge și Eldrive. Aceștia pot găsi stații de încărcare E-charge în 19 locații din București și 46 de locații la nivel național.

În București mașinile pot fi găsite în zonele Piața Unirii, Piața Romană, Gara de Nord, Cotroceni, Parcul Izvor, Palatul Parlamentului, Piața Obor, Piața Iancului, Piața Muncii și Dristor. Modelul de închiriere de la SPARK nu-i obligă pe utilizatori să aducă înapoi mașinile de unde le-au luat, ci să le lase în una din zonele indicate pe harta aplicației.

taguri
Adaugă un comentariu