Un polițist a decedat după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă

Un polițist din cadrul Brigăzii Rutiere a decedat marți seara (20.10.2015) după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă aflată pe Ştirbei Vodă din Bucureşti. Potrivit primelor informații, groapa a fost săpată pentru efectuarea unor lucrări la rețeaua de gaze și era semnalizată cu garduri și bandă galbenă. 

Agentul se afla în timpul misiunii. El trebuia să fluidizeze traficul din zonă pentru trecerea unei coloane oficiale. Din motive încă nestabilite, acesta a ajuns cu motocicleta în groapă.

Medicii l-au găsit pe omul legii în stop cardio-respirator, iar casca acestuia era distrusă.

„În jurul orelor 19 a fost sesizat un eveniment rutier în care este implicat un coleg de-al nostru. În prezent se realizează cercetarea la faţa locului. Cercetările au fost preluate de către Parchetul competent material şi teritorial’, a declarat Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Polițistul a fost transportat de urgență la spital, dar doctorii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Așa cum este normal, a fost deschisă o anchetă pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului.

Acest eveniment neplăcut ne aduce aminte de gura de canalizare lăsat fără capac de pe Calea Văcărești. Aveți clipul mai jos.

 

Canal fără capac pe Calea VăcăreştiMATINAL ROMÂNIA ACTUALITĂŢIDoar o minune şi probabil îndemânarea şoferilor bucureşteni a făcut ca în această dimineaţă să nu se producă un accident pe Calea Văcăreşti la coborârea spre pasajul Mihai Bravu. VIDEO: alex Lancuzov

Posted by România Actualităţi on Sunday, 11 October 2015

Via | Digi24

Adaugă un comentariu