Un polițist de la circulație din Constanța a fost felicitat de vicepremierul României pentru gestul său: “Este un om minunat”

Polițiști profesioniști ca Marian Godină de la Brașov sau Cristian Bozolan de la Constanța fac cinste Poliției Române. Acesta din urmă a fost felicitat de vicepremierul României, Costin Borc, după ce s-a ocupat personal de o tânără grav rănită într-un accident rutier.

Tânăra a fost rănită în accidentul produs între Costinești și localitatea 23 August în urmă cu ceva vreme. Pentru că nu avea pe nimeni în țara noastră, aceasta a fost îngrijită de Cristian Bozolan, agentul șef adjunct al Serviciului Rutier Constanța.

Gestul polițistului nu a rămas fără ecou și omul legii a fost sunat atât de reprezentanți ai Ambasadei Germaniei la București, cât și de mama fetei. Ba mai mult, și vicepremierul României a avut cuvinte de laudă pentru Bozolan.

“Exista momente în viata cand solidaritatea si ajutorul dezinteresat sunt esentiale si asta este ceea ce ne face cu adevarat oameni. Simt nevoia sa multumesc unui agent sef de la Politia Rutiera Constanta, domnul Cristian Bozolan, pentru tot ceea ce a facut ca să salveze o fată foarte grav rănită într-un accident ingrozitor petrecut acum cateva zile in judetul Constanta. Nu îl cunosc personal, desi mi-as dori să-i strâng mâna, dar prietenii mei care s-au strâns să o ajute pe aceasta fată într-un moment în care viata ei atarna de un fir de păr îmi spun ca acest politist este un om minunat. Bravo lui si Dumnezeu sa-l ajute si de acum încolo”, a scris cu recunoștință Costin Borc pe Facebook.

Adaugă un comentariu