Un producător de la Hollywood și-a imaginat cum ar putea arăta vehiculele prezidențiale americane în timpul mandatului lui Donald Trump

Trebuie să recunoaștem că gusturile lui Donald Trump sunt puțin… excentrice. Chiar kitschiose, ar spune unii. Totuși, vorbim despre o persoană care are întregul său penthouse decorat cu foiță de aur. Inclusiv lenjeria de pe pat.

Așa că nu e de mirare că Trump consideră Casa Albă ternă și plictisitoare. La fel și mijloacele de transport prezidențiale. Și n-ar fi exclus ca noul președinte american să-și pună puțin amprenta asupra acestora, pentru a le apropia mai mult de gusturile sale. Doar timpul ne va oferi răspunsuri.

Însă un producător de la Hollywood nu a mai avut răbdare să vadă dacă aceste presupuneri se vor adeveri și a generat două scene CGI cu viitoarele vehicule prezidențiale.

Folosind imagini deja existente în filmările anterioare ale vizitelor prezidențiale, Neil Blomjamp – cel care a fost și producătorul unor hituri cinematografice precum District 9, Elysium și ultimul film din seria de scurtmetraje BMW – și-a imaginat avionul Air Force One și limuzina prezidențială cosmetizate în concordanță cu gusturile lui Trump.

Deși firea naționalistă a lui Donald Trump nu i-ar permite niciodată să-și petreacă zborurile oficiale într-un Airbus A380, masivitatea acestuia s-ar putea să-i facă puțin cu ochiul viitorului președinte. Pentru că actualul Boeing 747 nu are cum să acomodeze toate dotările esențiale pentru existența lui Trump. Cum ar fi, de exemplu, un arboretum interior.

Iar limuzina Cadillac află în prezent în parcul administrației prezidențiale nu are cum să-l satisfacă pe excentricul Trump. Așa că Neil Blomjamp a înlocuit-o în imaginile generate pe computer cu un fel de Batmobil auriu supradimensionat, cu multe zorzoane, aripi de vulturi, statuiete (dintre care una chiar aduce cu chipul lui Trump) și alte decorațiuni. Cam genul de vehicul cu care și-ar dori să fie purtat un împărat roman în zilele noastre.

Culmea e că guvernul american a aprobat achiziția de noi mijloace de transport pentru președinție, însă este incert dacă acestea chiar vor intra în uzul lui Trump. Cum ar fi ca acesta să se inspire din ideile aparent nebune ale lui Blomjamp?

Adaugă un comentariu