Un șofer din Marea Britanie a primit aprecieri din partea colegilor de trafic după ce și-a parcat mașina în fața radarului

În Marea Britanie, echipajele de poliție care sar în fața mașinii pentru a te opri nu prea există. În schimb, există o mulțime de camere video fixe, dar și mobile care înregistrează viteza cu care rulează șoferii.

O întâmplare mai puțin obișnuită a avut loc zilele trecute pe Marske Road din Skelton-in-Cleveland, North Yorks. Șoferul unui BMW M5 a oprit mașina în fața camerei video și a deschis portbagajul pentru a obtura complet imaginile.

Chris Welford în vârstă de 23 de ani a fost fotografiat, iar acum face furori în Marea Britanie. Mulți dintre participanții la trafic îi mulțumesc și îl numesc “erou fără pelerină”. Totuși, există și părți negative. Anumiți șoferi spun că filtrele acestea sunt bune pentru că astfel participanții la trafic vor respecta regulile de circulație, iar numărul accidentelor scade. Ba mai mult, Chris Welford a primit și o vizită din partea poliției. Agenții i-au spus că s-ar putea să ajungă la tribunal.

Cu toate acestea, Chris Welford spune că au existat agenți de poliție care l-au văzut cum stătea cu mașina parcată în fața camerei, dar nu s-au sinchisit să-l întrebe nimic.

Via | TheTelegraph Foto | Chris Welford Facebook