Un șofer începător și neatent a fost făcut “PROST” de un alt participant la trafic. În secunda doi a intrat în spatele celui care l-a jignit | VIDEO

Toți șoferii au avut o perioadă de acomodare, atunci când pentru câteva luni au fost începători. Un astfel de conducător auto a avut parte de o întâmplare amuzantă și nu prea atunci când, după ce a fost jignit pentru modul în care conduce, a intrat în spatele celui care l-a numit “prost”. Evident, din greșeală.

Un șofer a constatat pe o stradă aglomerată că un alt conducător auto, începător, vrea să-și facă loc de pe o arteră adiacentă. Doar că, acesta din urmă se afla pe interzis, lucru care l-a scos din minți pe primul..

“Ce mă? Ești prost! Uită-te pe unde ieși. După ce că ieși pe interzis, mai ai și tupeu”, i-a transmis cel care circula regulamentar.

BMW-ul de pe A1 care a băgat în sperieți șoferii. I-ar fi șicanat, apoi ar fi luat amenzi

Un TIR-ist din România s-a dat jos cu bâta la un alt șofer! Vezi ce a urmat! | VIDEO

Recuperare taxa auto. A fost publicată cererea care poate fi depusă la Fisc – FOTO

Au apărut foliile menite să-i sperie pe șoferii care dau flash-uri

Probabil speriat și neobișnuit cu genul acesta de situații, șoferul începător de la volanul unei Skoda a pierdut controlul și a intrat în spatele celui care l-a jignit.

“Am verificat daunele: eu nimic (nici pe dedesubt), el numărul îndoit. Era foarte speriat, foarte începtor, am inteles ca urmarea indicatiile mamei lui din dreapta (sursa nervilor și stresului din masina lui)”, a explicat acesta din urmă care a urcat și filmarea pe Internet.

Vezi AICI IMAGINI!

Adaugă un comentariu