Un șofer inconștient a șicanat în trafic o mașină MAI care transporta o bombă

Un șofer inconștient a șicanat în trafic o autospecială a ISU care transporta o bombă ce putea să explodeze oricând. Individul a frânat brusc în fața mașinii și apoi s-a dat jos să le ceară socoteală pompierilor. Incidentul s-a petrecut miercuri dimineață în Iași iar acum scandalagiul a fost chemat la Poliție, pentru audieri.

Cât cere ANAF pe un Logan utilizat ca taxi. Râde toată ţara!

Un autoturism înregistrat cu numere MAI, aparținând ISU, a fost șicanat în trafic de către șoferul unui Volkswagen, pe raza localității Popricani, județul Iași. Șoferul a claxonat insistent ca să intre în depășire, dar după ce echipajul ISU a dat semnal dreapta și l-a lăsat să treacă, individul a frânat brusc, de mai multe ori, în fața autospecialei. O tragedie de proporții se putea oricând produce. Pentru că mașina MAI transporta o BOMBĂ activă care urma să fie distrusă!

Am aflat ce ALCOOLEMIE avea Ilie Năstase! Riscă pușcăria

După ce i-a șicanat în trafic, individul din Volkswagen s-a oprit din senin în fața autospecialei ISU și s-a arătat foarte deranjat că se deplasa prea încet', în condițiile în care circula cu viteza legală.

Cum se fură la pompele din România când angajatul benzinăriei îi spune șoferului: Pot să vă ajut?'

Șoferul inconștient a fost identificat și va da explicații politistilor. A fost depusă o sesizare la poliție, despre faptul că un autoturism MAI a fost șicanat în trafic. Se fac verificări pentru stabilirea întregii stări de fapt', a declarat Anca Vijiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

Echipa pirotehnică se întorcea de la o misiune de asanare și transporta o bombă aruncător de calibrul 82 mm.

Sursa: libertatea.ro

    Alin says:

    Merita sa-i fie suspendat permisul pana secolul viitor.

Adaugă un comentariu