Un șofer a intrat cu mașina în aeroport. Literalmente! (VIDEO)

Un incident bizar a avut loc într-un aeroport din SUA după ce un șofer și-a proptit pickup-ul în terminalul unui aeroport. Pagubele sunt impresionante.

Citește și:

Un şofer este aruncat din maşină în timpul unui accident petrecut la Craiova. Ce a urmat după e ireal (Video)

Accident bizar la Botoșani, în care a fost implicată o mașină… fără șofer

În dimineața zilei de 19 Decembrie, camerele de supraveghere din aeroportul Sarasota-Bradenton din Florida au surprins un pickup GMC Sierra intrând printr-un perete și izbindu-se într-un ghișeu din terminalul aeroportului.

Șoferul, un bărbat de 40 de ani, a suferit răni serioase, fiind transportat la spital. Nu se știe exact cauza producerii accidentului, însă principalele scenarii sunt fie consumul de substanțe interzise, fie o condiție medicală a șoferului, relatează Tampa Bay Times.

În mod surprinzător, nimeni altcineva nu a mai fost rănit în accident, cu toate că ghișeul de închirieri auto – în care s-a oprit autoutilitara – nu era închis. Ultima aterizare avusese loc cu circa 20 de minute înainte, iar pasagerii acesteia nu ajunseseră încă în zona de recuperare a bagajelor.

Oficialii aeroportului au estimat că pagubele produse doar sistemului automat de transport al bagajelor se ridică la circa 250.000 $ și va necesita luni întregi de reparații. Juan Monsivis, șoferul pickup-ului, a fost surprins de poliție conducând agresiv; refuzând să oprească la semnalul agenților, acesta a trecut printr-un gard care delimita spațiul aeroportului și și-a continuat cursa până când nu s-a mai putut.

Adaugă un comentariu