Efectele neatenției: a scăpat de tragedie ca prin urechile acului (VIDEO)

Un tânăr din Cluj-Napoca a aflat pe pielea sa ce înseamnă să fii norocos, dar și care sunt riscurile vorbitului la telefon în timp ce conduci.

Citește și:

Un bărbat și-a cumpărat o mașină pentru că era mai ieftin decât un bilet de tren

A depășit coloana şi maşina a fost spulberată de tren la Brăila (Video)

Un tânăr de 20 de ani din Cluj-Napoca a fost la un pas de moarte după ce a fost „ratat' la milimetru de un tren.

„Minunea de la trecerea la nivel cu calea ferată, din Jucu Herghelie. Imaginile au fost surprinse de camerele video montate la trecerea la nivel cu calea ferată din Jucu Herghelie, miercuri, 4 decembrie, în Cluj. Conducătorul auto nu a respectat semnalele luminoase și acustice de la trecerea la nivel cu calea ferată din Jucu Herghelie, fiind la un pas de a fi spulberat de trenul care circula pe ruta Cluj-Bistrița Nord', este textul care însoțește clipul video postat pe pagina de Facebook CFR Infrastructură.

În clip se poate vedea cum mașina începe traversarea căii ferate după ce un tren trece deja prin intersecție, în ciuda faptului că semnalele luminoase de avertizare specifice nu sunt oprite; asta deoarece un al doilea tren urmează să treacă, din sens opus, pe acolo.

Minunea de la trecerea la nivel cu calea ferată, din Jucu Herghelie ‼‼‼‼

București, 6 decembrie 2019Minunea de la trecerea la nivel cu calea ferată, din Jucu Herghelie ‼‼‼‼ Imaginile au fost surprinse de camerele video montate la trecerea la nivel cu calea ferată din Jucu Herghelie, miercuri, 4 decembrie, în Cluj. Conducătorul auto nu a respectat semnalele luminoase și acustice de la trecerea la nivel cu calea ferată din Jucu Herghelie, fiind la un pas de a fi spulberat de trenul care circula pe ruta Cluj-Bistrița Nord.Tânărul, în vârstă de 20 de ani, le-a declarat polițiștilor, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj că, în acel moment, atenția îi era distrasă de convorbirea telefonică pe care o purta. E supărat că a predat permisul de conducere pentru 90 de zile, însă e bucuros că se află printre noi.Pentru că viața are prioritate, conducătorii auto trebuie să respecte semnificația indicatoarelor și a semnalizării de la trecerile la nivel cu calea ferată!Imagini: CFR Infrastructura/SRCF Cluj

Publicată de CFR Infrastructura pe Vineri, 6 decembrie 2019

Distras de convorbirea telefonică pe care o purta în acel moment, tânărul înaintează ezitant și „ajutat' de flashurile mașinii din spatele său, tânărul de 20 de ani înaintează ezitant și reușește să elibereze linia de tren fix înainte ca al doilea tren să treacă. Mașina tânărului a fost acroșată ușor.

Acesta a sunat la poliție și a declarat ce s-a întâmplat. „E supărat că a predat permisul de conducere pentru 90 de zile, însă e bucuros că se află printre noi. Pentru că viața are prioritate, conducătorii auto trebuie să respecte semnificația indicatoarelor și a semnalizării de la trecerile la nivel cu calea ferată!', a fost mesajul postării de Facebook a CFR Infrastructură.

Adaugă un comentariu