Viitor clasic, printre clasici: 2024 Touring Superleggera Arese RH95, lansare la evenimentul Auto e Moto d’Epoca.

Realizat pornind de la un supercar italian cu motor central (foarte probabil, este vorba despre Ferrari 488 Pista), Arese RH95 beneficiază din plin de capabilitățile platformei tehnice și grupului motopropulsor specifice mașinii donatoare de tehnologie.

Așadar, coupe-ul semnat de stiliștii de la Touring Superleggera mizează pe un V8 twin-turbo de 3,9 litri, evaluat la 720 CP/8000 rpm și un cuplu maxim de 770 Nm/3000 rpm. Potențialul acestuia ajunge la roțile din spate prin intremediul unei cutii de viteze cu dublu ambreiaj și 7 trepte. Cu referire la accelerația de la 0 la 100 km/h, a fost avansată cifra acoperitoare de 3,0 s, mesajul implicit fiind că accelerația respectivă ar trebui să dureze mai puțin de atât. Cât despre viteza maximă, s-au comunicat 340 de kilometri la oră.

„Dincolo de design, prin alegerile cromatice exclusiviste, Arese RH95 devine o piesă atemporală care va fi prețuită ani de-a rândul, fără a-și pierde factorul de încântare. Așa cum aurora boreală continuă să captiveze și să hipnotizeze privitorii, frumusețea atemporală a lui Arese RH95 va continua să inspire admirație de-a lungul generațiilor. Stabilirea culorilor, analizată cu atenție și executată cu minuțiozitate, este o dovadă a moștenirii solide pe care aspiră să o stabilească', a declarat Matteo Gentile, șeful departamentului de design al Touring Superleggera. „Ceea ce îl deosebește cu adevărat pe Arese RH95 – model exclusiv disponibil la comandă – în cadrul ofertei noastre axate pe unicate, este capacitatea sa de a răspunde la preferințele individuale. Cu o gamă largă de opțiuni de personalizare, cumpărătorii pot personaliza fiecare detaliu al mașinii în funcție de dorințele lor. De la finisaje interioare până la îmbunătățiri ale performanței, fiecare alegere contribuie la realizarea mașinii lor de vis. Procesul de creare a unui Arese RH95 pe măsură este o călătorie de neuitat, în care visele devin realitate palpabilă', a adăugat Gentile.

În zilele noastre, Touring Superleggera continuă să redefinească designul și măiestria carosărilor auto personalizate, oferind propuneri de neegalat colecționarilor exigenți și clienților contemporani care caută capodopere auto cu o estetică elitistă, o frumusețe incomparabilă și performanțe de cel mai înalt nivel.

Adaugă un comentariu

Articole similare