Ușor-ușor, marele SUV electric Kia EV9 va ieși la lumină în acest început de primăvară. Imaginile teaser sunt promițătoare.

Kia Corporation a dezvăluit astăzi un set de videoclipuri teaser' pentru a prezenta mult așteptatul său model 100% electric Kia EV9. Videoclipul introductiv Kia EV9, disponibil pentru vizionare pe canalul YouTube Kia Romania prezintă o siluetă a modelului, reliefând aspectul elegant al caroseriei sale impunătoare. Grila iluminată având un design original creat de luminile din față completează identitatea îndrăzneață a modelului EV9.

Kia EV9 este pregătit să accelereze transformarea companiei într-un furnizor de soluții de mobilitate sustenabilă în era electrificării. Avem de-a face cu un SUV de clasă mare al cărui interior va oferi până la șapte locuri. La fel ca modelele Kia EV6 sau Hyundai Ioniq, Kia EV9 este construit pe platforma dedicată pentru automobile electrice a companiei, Electric Global Modular Platform (E-GMP).

Pentru mai multă relevanță, în cazul de față ne-am permis să adăugăm la articol și imagini ale conceptului Kia EV9 expus în premieră mondială în 2021. După cum se poate anticipa, modelul de serie nu se va abate semnificativ de la stilul conceptului. Probabil că volanul variantei de serie Kia EV9 va fi rotund și caroseria va avea montant central, altfel esența designului observată la concept va fi preluată în mare măsură. Mai avem ceva de notat aici: tratarea minimalistă cu expresivitate monolitică ne duce cu gândul la Dacia Bigster. Dacia, noi ce mai facem?

Kia va dezvălui complet atât designul exterior, cât și cel interior la mijlocul lunii martie, iar informațiile despre produs vor fi dezvăluite integral în timpul premierei mondiale Kia EV9 la sfârșitul lunii martie.

taguri
Adaugă un comentariu