Val de accidente în țară, în prima zi fără restricții

Prima zi fără restricții readuce haosul pe șoselele din țară. În Timișoara, un șofer a rămas încarcerat după ce două mașini și un autotren s-au ciocnit.

Scene teribile și în județul Mehedinți, unde șapte persoane au fost rănite după ce două mașini s-au lovit violent.

Accidente în lanț în mai multe județe ale țării, vineri dimineața. În zona localității Găvojdia, județul Timiș, două mașini și un autotren s-au ciocnit violent. Un cetățean bulgar circula la volanul unui autoturism dinspre Lugoj spre Caransebeș, a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, acolo unde mașina sa s-a ciocnit de un autotren, iar apoi a ricoșat într-un autoturism care circula în aceeași direcție cu autotrenul.

În urma impactului, cetățeanul bulgar a rămas încarcerat în autoturism și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi scos și predat echipelor medicale. Accident grav și în Timișoara, unde un șofer care a pierdut controlul volanului a intrat direct într-un stâlp metalic. Scene teribile și pe șoselele din Mehedinți, unde din cauza neatenției unui șofer, două autoturisme s-au lovit puternic. În urma impactului extrem de violent, șapte persoane au fost rănite. Polițiștii continuă cercetările.

Și poliţiştii Brigăzii Autostrăzi din Poliţia Română care au acţionat pentru prevenirea accidentelor de circulaţie au depistat 3 șoferi care au pus în pericol traficul rutier pe A1, A2 și pe A3.

La data de 10 mai a.c., poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A2 București – Constanța au depistat un șofer, care conducea cu viteză excesivă. Conducătorul auto a fost înregistrat de aparatul radar, în timp ce rula pe autostrada A2, cu viteza de 215 km/h.

taguri
Adaugă un comentariu