De necrezut! Pe ce mașini vor patrula polițiștii din Ucraina! Un model costă peste 30.000 de euro!

Ucraina este cu un pas înaintea noastră și în ceea ce privește poliția. Astfel, oamenii legii din Ucraina au primit o flotă de 651 de mașini hibride Mitsubishi Outlander PHEV.

Sătui să patruleze de ani buni cu mașinile VAV si UAZ mai vechi, conducerea poliției de la nord de Carpați a decis ca oamenii legii să aibă la dispoziție SUV-uri hibride Mitsubishi Outlander PHEV.

Poliția din Ucraina va fi dotată cu 651 astfel de mașini. Un Mitsubishi Outlander PHEV costa cel putin 32.000 euro, fără taxe, în functie de echipare si de piață. Ucraina va cheltui în total peste 21 de milioane de euro pentru modernizarea flotei.

Masina beneficiază de un sistem de propulsie hibrid format dintr-un motor pe benzină de 2 litri (121 CP, 190 Nm) și două motoare electrice, câte unul pentru fiecare dintre cele două punți. Cel din față dezvoltă 82 CP si 137 Nm, iar cel din spate 82 CP si 195 Nm. Puterea maximă combinata a sistemului hibrid este de 203 CP, scrie 0-100.hotnews.ro. Mașina atinge viteza maximă de 170 de km/h.

Foto: hybridcars.com

Adaugă un comentariu

Articole similare