Versiune Stepway pentru Dacia Dokker

Dacia a pregatit o surpriza vizitatorilor Salonului Auto de la Istanbul, dezvaluind cel mai nou membru al familiei Stepway.

Derivat din versiunea de persoane a utilitarei Dokker, noul Dokker Stepway este un model dedicat amatorilor de incursiuni “timide” in afara drumurilor asfaltate.

Comparativ cu un Dokker obisnuit, Stepway difera prin garda la sol usor marita, jantele de 16 inci cu design special, barele de amarare pentru plafon si ornamentele suplimentare din plastic cu rol de protectie. Bandourile au rol pur decorativ, disponibilitatea tractiunii integrale, chiar si optional, fiind exclusa.

Dacia nu a comunicat inca preturile oficiale ale noului Stepway, insa este de asteptat ca noua versiune sa fie mai scumpa cu aproximativ 700 de euro decat modelele “civile”, lansate la finele acestei veri, disponibile incepand de la 9.000 de euro. Sistemul de navigatie Media Nav cu touchscreen de 7 inci, aerul conditionat, proiectoarele de ceata, vopseaua metalizata, tempomatul si geamurile electrice vor fi standard.

Adaugă un comentariu