Vesti bune despre starea lui Michael Schumacher

Pentru prima data, managerul germanului, Sabine Khem, a dat o declaratie presei care confirma ca procesul prin care Michael va fi scos din coma a inceput. Aceasta a declarat:

Nivelul de sedare a lui Michael este redus pentru a permite inceperea procesului de trezire a sa, proces care insa este unul de durata.

Pana in acest moment, Michael a fost tinut artificial intr-o stare de coma, in care temperatura corpului sau a fost mentinuta in jurul valorii de 34-35 de grade Celsius pentru a se evita inflamatiile in zone afectate ale creierului. Kehm a explicat ca a oferit aceste declaratii pentru a evita speculatiile presei si ca pentru moment nu vor mai exista alte informatii despre starea germanului. Expertii afirma ca aceasta este o veste foarte buna pentru Schumacher, iar primele 24 de ore dupa trezirea din coma vor fi critice pentru viitorul sau. Exista si riscul ca procedura sa fie inversata daca germanul nu raspunde bine acestor proceduri si se constata ca zonele afectate nu sunt inca refacute.

Adaugă un comentariu