Veşti bune pentru pasionaţii de adrenalină: platforma internaţională BMW Motorrad Rent a Ride vine în România

 

România devine prima ţară din regiune şi a doua din Europa Centrală şi de Est după Polonia care lansează un centru partener al serviciului BMW Motorrad Rent a Ride. Este vorba de un portal web, compatibil şi cu browserul de telefon mobil, care permite rezervarea de servicii de închiriere pe termen lung şi înscrierea la tururi organizate.

Platforma https://www.rentaride.com este disponibilă pe patru continente: Europa, Africa, Asia şi America de Sud, iar la nivel naţional serviciile sunt asigurate prin intermediul dealerilor autorizați BMW Motorrad, Moto-Hub Bucureşti, devenind astfel al 199-lea partener înscris pe platformă.

Prin Rent a Ride se pot rezerva şi tururi speciale organizate de către aceeaşi partneri. Moto-Hub are deja o experienţă bogată în acest domeniu cu tururi organizate în Europa, Africa şi America Latină. În 2021, Moto-Hub va oferta un prim tur prin proiectul Rent a Ride şi alte şase direct către clienţi: în România (off-road şi on-road), Grecia, Maroc şi Columbia. Din 2022 se vor adăuga tururi şi în alte ţări: Bulgaria, Turcia, Serbia, Macedonia, Albania, Muntenegru, Croaţia, Bosnia-Herţegovina, Portugalia, Franţa şi încă 2 destinaţii surpriză.

“Alăturarea României la proiectul Rent a Ride nu este doar o oportunitate pentru turiştii internaţionali să descopere România, dar şi pentru clienţii locali să experimenteze motocicletele BMW în teste de lungă durată şi în experienţe bine organizate atunci când călătoresc în afara ţării. Este un nou pas în diversificarea continuă a gamei de servicii pe care le oferim, alături de pacheţele de finanţare la nivelul pieţei auto Easy ride Select, traninguri pentru îmbunătăţirea mersului pe motocicletă, etc.”, explică Ionuţ Bâtu, BMW Motorrad Brand Manager pentru România şi Bulgaria.

În oferta de motociclete disponibile în România sunt modele din gama GS – F 850 GS, R 1250 GS şi R 1250 GS Adventure, dar şi motociclete precum S 1000XR sau R 18. Pachetele de închiriere sunt disponibile începând de la 110 euro pentru F 850GS pentru o zi, 330 euro pe weekend sau 630 euro pe săptămână.

Această perioadă de extindere a BMW Motorrad în România care vine după deschiderea unui service nou la Târgu Mureş, BMW XCARS, şi extinderea unui service la nivel de dealer în Bucureşti, MOTO-HUB BMW Motorrad.

Dealerul BMW XCARS Mureş devine oficial service autorizat al mărcii şi aduce mai aproape marca de clienţii din România. Investiţia asigură patru locuri de muncă noi şi două posturi de lucru echipate la standardele mărcii. Acestea includ elevator, scule speciale, stând de frâne, aparate de jantat/dejantat/echilibrat roţi, totul în urma unei investiţii totale de peste 100 000 Euro.

Iar după aproape doi ani ca service BMW Motorrad, MOTO-HUB BMW Motorrad se extinde oficial de la începutul lunii Aprilie într-un centru complet integrat, dedicat mărcii, cu o reorganizare completă şi concentrată atent pe calitatea servicilor oferite. Un nou spaţiu este deja în pregătire şi va fi deschis în următoarele luni.

Investiţia care se apropie de pragul de jumătate de milion de euro se bazează pe o gamă variată de servicii. Alături de un portofoliu complet de soluţii de service şi vânzări de motociclete noi şi second hand, clienţii pot apela la MOTO-HUB BMW Motorrad pentru închirieri, organizare de tururi naţionale şi internaţionale, workshop-uri şi cursuri de pilotaj defensiv, o gamă largă de echipamente tehnice şi accesorii, cu branduri precum Klim şi Wunderlich, alături de gama oficială BMW Motorrrad.

Adaugă un comentariu