Al 900-lea centru din reteaua globala Vianor, la Bucuresti

Vianor – reţeaua de service-uri deţinută de Nokian Tyres şi-a continuat expansiunea rapidă şi a deschis cel de-al 900-lea Centru de Anvelope şi Jante la Bucureşti.

Într-un timp relativ scurt, Vianor şi-a consolidat poziţia în Balcani, mărindu-şi semnificativ numărul de parteneri în Bulgaria şi extinzându-se şi în România din toamna anului trecut, avand ca master francizor în România pe Rotis Lux.

Începand cu 2012, Vianor îşi va desfăşura activitatea şi pe teritoriul Serbiei. Vianor doreşte ca pe viitor să mărească vânzările anvelopelor Nokyan Tyres în Balcani, unde această oportunitate de creştere este susţinută şi de noile reglementări cu privire la obligativitatea echipării autovehiculelor cu anvelope de iarnă.

Reţeaua Vianor işi propune să obţină o poziţie dominantă pe pieţele de importanţă strategică pentru Nokian Tyres şi să işi extindă franciza la nivel international şi reţeaua de parteneri în conformitate cu planul de dezvoltare. Vianor Si Rotis Lux au misiunea de a deveni vârful de lance în ceea ce priveşte creşterea vanzărilor Nokian Tyres şi ocuparea poziţiei de lider în segmentul service-urilor de roţi pe piata românească.

Reţeaua de Centre de anvelope Vianor s-a dezvoltat cel mai mult în ţările nordice, în Rusia si Ukraina. Centrele de anvelope Vianor operează fie în sistem de franciză prin parteneri, fie sunt deţinute de către Nokian Tyres.

Adaugă un comentariu