VIDEO: James Bond revine la dragostea dintai, Aston Martin DB5

Fanii celebrului spion britanic James Bond nu trebuie sa mai astepte foarte mult pana cand isi vor putea revedea eroul preferat. A 23-a ecranizare a seriei, intitulata „Skyfall”, va avea premiera internationala pe 26 octombrie.

 Noul partener oficial al lui James Bond este concernul Jaguar-Land Rover, care va furniza un numar impresionant de 70 de masini pe durata filmarilor. Pe langa noul Evoque, mai multe exemplare Jaguar XJ si un Range Rover negru, in centrul actiunii se va afla si un clasic in viata, celebrul Land Rover Defender.

Legendarul off-roader britanic va fi protagonistul uneia dintre cele mai impresionante urmariri holywoodiene turnate in ultimii ani, fiind pus la grea incercare pe un traseu demn de calitatile sale iesite din comun. Totusi, James Bond nu va renunta nici la marca sa preferata, Aston Martin. Desi nu va fi vazut la volanul noii nave-amiral Vanquish, Bond va conduce clasicul DB5, indragit deopotriva de fanii seriei de filme omonime si de admiratorii marcii britanice.

Adaugă un comentariu