(VIDEO) Locul in care sunt ascunse toate secretele Porsche

Muzeul Porsche din Stuttgart este, fara dar si poate, una dintre cele mai interesante galerii auto din lume. Insa, germanii ascund o adevarata comoara la doar cateva strazi distanta.

Intr-un depozit secret, ferit de ochii publicului, Porsche si-a pus la pastrare numeroase prototipuri, proiecte secrete care nu au mai ajuns niciodata pe piata, plus numeroase modele de competitii. Insa, britanicii de la revista CAR au avut oportunitatea de a vizita aceasta anexa secreta a muzeului Porsche, filmand un scurt material in care au prezentat cateva din cele peste 300 de modele conservate acolo.

Porsche_secret_museum

Modele precum un 911 cu patru locuri adevarate sau chiar unul cu patru portiere sunt doar o parte dintre conceptele care nu au ajuns niciodata in productie. Lista de curiozitati continua cu masini de curse celebre, din tot felul de competitii, plus cateva prototipuri de dezvoltare ale unor platforme, cum ar un Boxster ascuns sub hainele unui 911 sau intrigantul Type 956 – un fel de 959 cu motor V8 de la Audi.

Porsche_secret_museum(1)

Din pacate, aceste masini nu vor ajunge niciodata intr-o expozitie deschisa publicului larg, asa ca merita sa acordati putina atentie filmului de mai jos:

Source|carscoops

Adaugă un comentariu