VIDEO: Mercedes-Benz CLA pică testul elanului

Ibericii de la km77 ne arată cum Mercedes-Benz CLA pică testul elanului în cadrul testelor pe care le operează cu regularitate pe un circuit.

Modelul compact a picat testul elanului la viteza de 76 km/h, iar spaniolii au încercat cu trei șoferi și la viteze diferite pentru a determina care ar fi trebuit să fie viteza optimă pentru a realiza această manevră.

Mercedes-Benz promovează modelul CLA cu ajutorul monopostului W196

În cadrul primei tentative, în urma căreia CLA pică testul elanului, cei de la km77 au relatat că mașina s-a simțit sigură, dar că a manifestat subvirare, ruliu moderat, mai multe intervenții ale sistemului de control al stabilității și aderență insuficientă la nivelul roților din față. Mașina a reușit să efectueze testul elanului la 66 km/h, arată spaniolii.

Varianta testată era un CLA 200, echipat cu un motor 1.3 turbo de 163 de cai-putere. Ibericii au testat și un CLA Shooting Brake, echipat de data aceasta cu un 2.0 diesel de 150 de cai-putere. Echipat tot cu pneuri Bridgestone Turanza T005 225/40/19, CLA Shooting Brake a avut un rezultat mai bun.

Trece venerabilul Trabant testul elanului? Rezultat socant.

Pe traseul de slalom al spaniolilor, CLA-ul berlină s-a descurcat mai bine, iar jurnaliștii iberici au relatat că modelul se simțea agil și responsiv, iar direcția era precisă. Vehiculul nu a necesitat intervenția sistemelor electronice de asistență a șoferului câtă vreme era condus la viteze moderate.

Mercedes-Benz a pregătit schițe de colorat pentru copii! Iată unde le găsești

Testul elanului a fost inventat în Suedia și simulează situația în care pe șosea apare un obstacol mare, cum ar fi un elan, iar șoferul este nevoit să facă o manevră de evitare cu revenire pe banda inițială de rulare. Testul elanului se derulează la viteze apropiate de peste 70 km/h, iar modelele cu cele mai bune rezultate reușesc să îl efectueze chiar și la viteze de peste 80 km/h.

Volkswagen Passat Variant, probleme cu testul elanului (VIDEO)

Video: km77.com

    Florin85 says:

    Anvelopele au fost punctul slab si cred ca si echilibrul sasiului.Bmw 118i cu aceleasi anvelope a efectuat testul la 73km/h.Si asta tot pe noul asfalt.

Adaugă un comentariu