Mercedes-Benz a pregătit schițe de colorat pentru copii! Iată unde le găsești

Pentru a face carantina mai ușoară, Mercedes-Benz vine în ajutorul părinților cu o serie de schițe — cu modele ale producătorului — numai bune de colorat.

Citește și:

Primul autobuz Mercedes-Benz Citaro din București cu un milion de kilometri

Aceste mașini sovietice au la bază modele BMW și Mercedes. Le recunoști?

Unic în lume: acest Mercedes-Benz ascunde sub capotă un motor rar de BMW

BRABUS 800 Adventure XLP – pentru cei nemulţumiţi de Mercedes-AMG G63

Mercedes-Benz Vision EQ Silver Arrow – inspiraţie din trecut pentru viitor

În contextul epidemiei de coronavirus, situația actuală a întregului mapamond este îngrijorătoare: carantina este impusă de din ce în ce mai multe state, pentru a împiedica pe cât posibil răspândirea virusului.

La momentul scrierii acestui articol, în lume se înregistrau 345.767 de cazuri confirmate, iar numărul de morți a crescut cu patru mii în doar câteva zile. Numărul de decese a ajuns la 14.297. Singurul mod în care putem contribui este să stăm, pe cât posibil, acasă — adică să părăsim locuința doar în caz de necesitate.

Pentru a face carantina mai frumoasă, Mercedes s-a gândit să vină în ajutorul părinților de pretutindeni cu o serie de schițe cu modele clasice, noi și futuriste. În acest moment sunt puse la dispoziție 13 schițe diferite, care pot fi descărcate la rezoluție mare de aici. Vor fi adăugate constant altele noi.

Mercedes a lansat, cu această ocazie, și o provocare — postată pe pagina oficială de Facebook a mărcii: să vă lăudați cu „lucrările’ celor mici folosind hashtag-ul #coloryourbenz.

Dacă au fost parcurse deja toate (sau e nevoie de o schimbare de brand), iată și o propunere, venită de la Ian Callum — cel care a semnat designul pentru atât de multe modele superbe din grupul Jaguar-Land Rover. Aici, aici și aici găsești imagini cu Vanquish 25, primul proiect al firmei nou-înființate de designerul britanic.

Adaugă un comentariu