Aceste mașini sovietice au la bază modele BMW și Mercedes. Le recunoști?

Un atelier ucrainean de coachbuilding îți poate transforma BMW-ul sau Mercedes-ul vechi într-o capodoperă pe roți… și mai veche. 

Citește și:

Tuning pentru bicicleta electrică? O idee neinspirată în unele țări

Iveco a lansat o campanie prin care încurajează operaţiile de tuning pentru camioane

BMW X3 M Competition a trecut pe la AC Schnitzer pentru o cură’ de tuning

Tuning Lamborghini semnat de un român! Cât costă kitul aerodinamic

Tuning pentru Lada Niva! Pe bune?

Spec Auto Tuning, un atelier de coachbuilding din Ucraina, s-a specializat în transformări… inedite. Aceștia creează caroserii oldschool sovietice și le montează pe mașini moderne. Sigur, nimeni nu s-a încumetat să ducă un S-Class Coupe la ei, însă BMW Seria 7 (E32), BMW Seria 6 (645Ci din anii 2000) sau Mercedes-Benz CL (W215) se numără printre „clienții’ pe care Spec Auto Tuning îi are în portofoliu.

În unele cazuri, precum cel al lui 645Ci, este ușor să recunoști modelul donor, în primul rând pentru că are setul de jante original. În altele — ca CL-ul din galeria de mai sus — lucrările de conversie sunt atât de avansate încât nici măcar bordul nu a rămas la fel.

Nu doar modelele nemțești sunt cele pe care lucrează băieții. Tot în galeria de mai sus vei vedea o Mazda RX-8 transformată într-un fastback à la anii ’30. Nu-ți zicem care-i care, pentru că vrem să te lăsăm pe tine să descoperi capodoperele.

Mașina albă din galerie este, de asemenea, de vânzare chiar. Prețul? 36.000 €. Nu este puțin pentru o mașină din 2000, însă vei ști cu siguranță că nu există alta ca a ta.

Adaugă un comentariu